Logo

Coops koncerndirektion

Coop Danmark ledes af adm. direktør Kræn Østergaard Nielsen. Her kan du møde ham og de øvrige medlemmer af koncernledelsen i Coop.

 

Kræn Østergaard Nielsen

Kræn Østergaard Nielsen er Coops adm. direktør. Han kom til Coop i 2014 som detailhandels- og ejendomsdirektør og blev siden teknologidirektør med ansvar for digitaliseringen af Coop. Kræn indtrådte i Coops koncernledelse april 2017, hvor han særligt havde ansvar for koncernens økonomi, regnskab og teknologi.

Kræn tiltrådte som adm. direktør i september 2020.

Per Thau

Per Thau er koncerndirektør med ansvar for indkøb, sortiment og logistik. Han har tidligere været adm. direktør for Dagrofa, kædedirektør i Coop og salg-/marketingdirektør i Unilever.

Per indtrådte i Coops koncernledelse 1. december 2020

Jens Visholm

Jens Visholm er koncerndirektør med ansvar for kunder & kommunikation. Han startede som Food-direktør i Coop i 2012. Inden da tilbragte han en årrække i konkurrerende dagligvarekæder.

Jens indtrådte i Coops koncernledelse september 2015.

Allan Kristoffersen

Allan Kristoffersen er koncerndirektør med ansvar for Kvickly, SuperBrugsen og Dagli'Brugsen. Han har tidligere været retail direktør i Matas og haft en række ledende stillinger i Coop, bl.a. kædedirektør.

Allan tiltrådte som koncerndirektør i januar 2021.

 

Vakant

Finansdirektør (CFO)

Find butik