Coops koncerndirektion

Coop Danmark ledes af adm. direktør Kræn Østergaard Nielsen. Her kan du møde ham og de øvrige medlemmer af koncernledelsen i Coop.

Kræn Østergaard Nielsen_1500.jpg

Kræn Østergaard Nielsen

Kræn Østergaard Nielsen er Coops adm. direktør. Han kom til Coop i 2014 som detailhandels- og ejendomsdirektør og blev siden teknologidirektør med ansvar for digitaliseringen af Coop. Kræn indtrådte i Coops koncernledelse april 2017, hvor han særligt havde ansvar for koncernens økonomi, regnskab og teknologi.

Kræn tiltrådte som adm. direktør i september 2020.

Allan Kristoffersen_1000.jpg (1)

Allan Kristoffersen

Allan Kristoffersen er koncerndirektør med ansvar for Kvickly, SuperBrugsen og Dagli'Brugsen. Han har tidligere været retail direktør i Matas og haft en række ledende stillinger i Coop, bl.a. kædedirektør.

Allan tiltrådte som koncerndirektør i januar 2021.

Per Thau_1000.jpg (1)

Per Thau

Per Thau er koncerndirektør med ansvar for indkøb, sortiment og logistik. Han har tidligere været adm. direktør for Dagrofa, kædedirektør i Coop og salg-/marketingdirektør i Unilever.

Per indtrådte i Coops koncernledelse 1. december 2020

Thomas Brebøl Christensen_1000.jpg

Thomas Brebøl Christensen

Thomas Brebøl Christensen er CFO og koncerndirektør med ansvar for økonomi, teknologi og jura. Han har tidligere været Group CFO i DLG, CFO i Danish Crown Pork og har en international karriere i Mondelēz, Kraft Foods, Cadbury og Dandy bag sig.

Thomas indtrådte i Coops koncernledelse 1. marts 2021.