Coop udvider nu hjælpen til små og mellemstore danske fødevareproducenter.

Med en ny aftale med organisationen CONNECT Denmark vil Coop Crowdfunding komme tættere på såvel eksisterende som nye potentielle leverandører og samarbejdspartnere.

CONNECT Denmark er et non-profit og landsdækkende kompetencenetværk med ca. 800 medlemmer, som frivilligt hjælper seriøse iværksættere og små og mellemstore virksomheder (SMV) med professionel forretningsmæssig og strategisk sparring. Netværket består af erfarne ledere, eksperter og nøglemedarbejdere fra både små og store virksomheder og organisationer som bl.a. Dansk Industri, EY, DTU, Atea, Atradius og Vækstfonden.

Nu stiller Coop en række af sine egne eksperter inden for forretningsudvikling, indkøb og markedsføring til rådighed som rådgivere for de mindre virksomheder.

”Vi ønsker at være nr. 1 i udviklingen af nye fødevarevirksomheder for at skabe fornyelse i vores branche og sikre kunderne nye og bedre dagligvarer. Med dette samarbejde kommer vi tættere på og kan få forhåbentlig gøre en forskel for de ildsjæle, som brænder for bedre mad,” siger foreningsdirektør Mike Dranov, Coop Amba – foreningen der ejer Coop Danmark og Coop Crowdfunding.

CONNECT Denmark har siden starten hjulpet mere 2500 virksomheder på vej.

”Vi er glade for samarbejdet med Coop Crowdfunding, fordi det skaber en unik mulighed for de mange, nye fødevareproducenter, der spirer frem i disse år. Nu kan de få rådgivning af landets førende eksperter inden for dagligvarer, de får mulighed for finansiering via Crowdfunding og bedre chance for at komme ind på hylderne i de største kæder,” siger direktør Gitte Haaning Høj, CONNECT Denmark.

Virksomheder kan komme i betragtning til at få rådgivningen via connectdenmark.com

Yderligere information:

Direktør Gitte Haaning Høj, CONNECT Denmark, 5176 2720 / gitte@connectdenmark.com

Foreningsdirektør Mike Dranov, Coop Amba, 5221 3254 / mike.dranov@coop.dk