Det bliver nemmere at købe sin dagligvarer online i Aarhus.

Coop.dk MAD går nemlig nu for alvor ind på det aarhusianske marked med nye, udvidede og mere fleksible leveringstidspunkter.

Fra søndag den 1. december kan kunderne i Aarhus få leveret deres dagligvarer direkte til døren alle ugens syv dage.

De kan få dem leveret uden at de selv er hjemme i dagtimerne, hvis de ønsker det. Og de kan få dem leveret i 1 time-intervaller det meste af dagen.

”Vi har ikke opnået det salg i Aarhus, som vi har ønsket. Derfor investerer vi nu i et markant løft af vores service, så vi tilbyder den største fleksibilitet i leveringstidspunkterne, der er i Danmark,” siger kommerciel direktør Morten Viktor, Coop.dk MAD.

Coop.dk MAD åbnede i 2016 med ”alt det bedste fra Coop” i form af ca. 8.000 forskellige dagligvarer, herunder også de bedste og mest populære Irma-varer. Siden er der også kommet måltidskasser og intelligente opskrifter til, lige som Coop.dk MAD omfatter en række specialbutikker for f.eks. økologi, vegetarer og samt et stort ”Fast lav pris” program.

Senest er butikken i denne måned blevet udvidet med VinCooperativet, der sælger over 1100 forskellige vine og spirituosa.

Prisen for at få leveret begynder ved 14 kr. Køber man for over 1200 kr. er leveringen altid gratis.

https://butik.mad.coop.dk/

Yderligere information:

Kommerciel direktør Morten Viktor, 2040 2854 / movi@mad.coop.dk