Iværksættere inden for mad og dagligvarer, får nu mulighed for at lære, hvad der skal til at for at komme ind på hylderne hos Danmarks største dagligvarekæder.

9. december inviterer Coop nemlig til et seminar, hvor man får gode råd, konkrete anvisninger og ny inspiration som mindre producent af fødevarer.

”For mange af de ildsjæle og iværksættere, der er i gang med spændende nye varer – eller drømmer om at komme det – kan det virke uoverskueligt, hvor man skal begynde. På dette seminar tilbyder vi et ”detailhandelskørekort” kvit og frit. Vores formål er at hjælpe flere i gang, så vi selv kan få nye, bedre og spændende produkter på hylderne de kommende år,” siger Hanna Schaldemose, Coop Lokale Varer.

På seminaret kan deltagerne blandt andet høre om mulighederne for at få hjælp til finansiering via Coop Crowdfunding, og de kan høre om samarbejde mellem Irma/Coop og Råhandel, der gør det lettere at distribuere varer til få butikker.

Analysechef Lars Aarup, Coop Analyse, fortæller om de nyeste forbrugertrends, for at inspirere til produktudvikling i retning mod, hvad den moderne forbruger vil efterspørge.

Derudover vil der være indlæg om branding, om produktudvikling og om produktprisen, som uddeles i forbindelse med Danmarks største kokke-konkurrence, Sol over Gudhjem, til netop små producenter med unikke varer.

Seminaret finder sted hos Coop i Albertslund den 9. december. Det er gratis at deltage. Tilmeldingsfrist er 30. november.

Yderligere information:

Proceskonsulent Hanna Schaldemose, Coop Lokale Varer, 5159 3542
Hanna.schaldemose@coop.dk

Gå til cooplokalevarer.dk