Corona har aflyst Sol over Gudhjem, men Coop holder fast i at hylde årets bedste nye varer.

Normalt foregår det på havnen i Gudhjem, men i år er Sol over Gudhjem på grund af Corona aflyst. Alligevel har Coop besluttet at holde fast i at hylde årets bedste nye varer inden for Mad, Drikke og Konfekture.

I stedet for Bornholm finder finalen sted på Hotel og Restaurantskolens bylandbrug i Valby.

Det foregår 20. juni klokken 13 og finalen livestreames på Coop Danmarks, Irmas og Sol over Gudhjems Facebook sider.

”Rigtig mange små producenter er hårdt ramt i øjeblikket. Det gælder ikke mindst dem, der hidtil har levet af at levere til restauranterne. Derfor vil vi gerne tilbyde dem muligheden for at komme frem med deres varer. I Coop er vi på jagt efter nye produkter, der kan øge mangfoldigheden og kvaliteten i vores butikker, og vi håber, at det er nogle af fremtidens hits, vi finder på denne måde,” siger Hanna Schaldemose fra Coop Lokale Varer

Vinderne får mulighed for at sælge deres varer i Irma og butikker i andre af Coops kæder, via platformen for små producenter, Råhandel og på Coop Crowdfunding.

Alle små, danske fødevareproducenter kan frem til 8. maj tilmelde deres bedste vare til Produktprisen 2020. Et dommerpanel bestående af nogle af landets dygtigste kokke vil smage alle de indsendte produkter og give dem kvalificeret feedback, uanset om de ender i finalen eller ej.

Som noget nyt vil Coops kunder få muligheden for online, via Coop Crowdfundings platform, at stemme på deres favoritprodukt.

Ud over en masse opmærksomhed får vinderne fra hver kategori et møde med Sol over Gudhjems ekspertpanel, der har kompetencer indenfor pro-duktudvikling, branding og PR, vækst, salg og eksport.

Tilmelding kan ske senest 8. maj på: https://sogk.dk/produktprisen-2/

Yderligere information:

Hanna Schaldemose, Coop Lokale Varer: 4386 3542, hanna.schaldemose@coop.dk