Coop overtager pr. 12. november ejendomskomplekset Nørrebrogade 155-159 og Søllerødgade 15-19 lige ved Nørrebros Runddel i København.

Det består af Kvickly, en række boliger og erhvervslejemål.

Den samlede købspris er mere end 300 millioner kr.

Boligdelen placeret i Søllerødgade sælger Coop videre pr. 1.12. 2020 til CapMan Nordic Property Income Fund, CMNPI.

”Vi køber ejendommene for at få bedre muligheder for at udvikle vores egen butiksdel. Samtidig er det vores vurdering, at det på langt sigt er en god investering, at vi ejer de bygninger, hvor vi har nogle af vores vigtigste butikker,” siger ejendomschef Flemming Møller Hansen, Coop Ejendomme

Hasse Wulff fraCapman siger:

”Ejendommen i Søllerødgade 15-19 passer godt til strategien for vores nordiske indkomstfond, om at skabe et stabilt og risikovægtet afkast til glæde for vores investorer. Investorerne i denne fond har et langsigtet perspektiv med fokus på stabile cash flows. Derfor er det fint at købe en ejendom som allerede er i drift, og som er attraktiv beliggende, i et område vi mener har yderligere vækstpotentiale. Samtidig er ejendommen meget flot udviklet, så alt i alt er vi meget tilfredse med at være en del af dette tre-parts samarbejde”.

Direktør Flemming Hansen, FH Asset Management, siger, at man er tilfredse med handelen.

”Vi har udviklet ejendommene og er stolte af de 29 nye boliger, vi har bygget og som har været med til at give dette fantastiske område et løft, med meget attraktive og efterspurgte lejemål. Tidspunktet passer ind i vores exit strategi,” siger Flemming Hansen.

Coop er i gang med en ny ejendomsstrategi, hvor man i højere grad selv vil eje de ejendomme, hvor man har butikker.

Yderligere information: Ejendomschef Flemming Møller Hansen, 6038 1241