Onlinesupermarkedet Coop.dk MAD lancerer nu en butik i en af Danmarks mest brugte apps - Coop app’en. Det betyder, at kunderne nu kan handle dagligvarer hos Coop.dk MAD direkte i app’en.

Onlinesupermarkedet Coop.dk MAD lancerer nu en butik i en af Danmarks mest brugte apps - Coop app’en. Det betyder, at kunderne nu kan handle dagligvarer hos Coop.dk MAD direkte i app’en i stedet for at skulle forbi en browser. Funktionen hedder ”Køb Online” og er tilgængelig for alle app-brugere med den nyeste version af Coop app’en.

”En stor del af vores kunder besøger os fra mobile enheder, og derfor har vi ønsket os en app. For at gøre det nemt for vores kunder, har vi valgt at flytte ind i Coop app’en, som mange har i forvejen,” siger Kommerciel direktør i Coop.dk MAD, Lars Rasmussen.

Alle kundefordele, som gælder på Coop.dk MAD, gælder naturligvis også, når man handler med ”Køb online” i app’en. F.eks. får man skarpe tilbud, og som medlem af Coop tikker der automatisk medlemsbonus ind på medlemskontoen, som man kan betale med i Coops butikker - både de fysiske og online. Har man også Coops helt nye PrimeKonto, får man 15% bonus på Änglamark, Thise, Irma hverdag samt Coop365 Økologi og Minirisk, når man handler med ”Køb Online” og betaler med PrimeKonto.

Man behøver ikke være medlem af Coop for at bruge ”Køb Online”, bare man har hentet Coop app’en og oprettet en profil.

Coop.dk MAD leverer til døren i hele Danmark, og har mere end 7.500 af Coops bedste dagligvarer og hundredvis af populære varer til fast-lav-pris.

Yderligere information

Lars Rasmussen, Kommerciel direktør i Coop.dk MAD, tlf. 5221 3510