Nu kan de 1,7 millioner medlemmer af Coop også forsikre deres ting, personlige ansvar og få hjælp på rejsen via medlemskabet af Coop.

”I Coop arbejder vi hele tiden på at skabe endnu mere værdi og fællesskab for Coops medlemmer. Derfor er vi glade for, at vi nu også kan tilbyde vores medlemmer ekstra tryghed både ude og hjemme med indboforsikring og rejseforsikring. Vi glæder os til endnu flere forsikringer på hylden senere i år – og til at fortsætte det gode samarbejde med Topdanmark,” siger Ulrik Hjulmand, chef for Partnerprogrammet i Coop.

Coops medlemmer får bonus første gang de køber en forsikring. Derudover får de bonus hver måned, når de betaler for forsikringen, og en større bonus i de år, hvor de ikke har skader. Alle bonusser udbetales direkte til medlemmernes medlemskonto og kan bruges til at handle for i Coop.

”Vi glæder os over, at Coop Forsikringer nu kan tilbyde både bil, indbo og rejseforsikring til Coops medlemmer, der får helt særlige fordele,” siger Jesper Boe Sørensen, udviklingschef i Coop Forsikringer fra Topdanmark.

Produkterne lanceres lige nu til Coops medlemmer. Medlemmerne af Coop vil få direkte besked, hvis de har downloadet Coops app eller de vil modtage en Coop-mail.

Se de nye produkter på coopforsikringer.dk

Fakta om forsikringerne:

Indbo - dækker hele husstandens ting og ansvar

Rejse - rejsehjælp 24/7 - dækker også hele husstanden

Bil - du betaler kun for det, du kører - hvert år tilpasser vi prisen til det antal kilometer, du har kørt.

Yderligere information:

Ulrik Hjulmand, Coop, Chef for partnerprogram, 4061 5800

Jesper Boe Sørensen, Coop Forsikringer fra Topdanmark, Udviklingschef, 2381 4738