Lotte Hjortlund Andersen, 49, år er ansat som ny HR-direktør (CHRO) for Coop.

Hun kommer fra jobbet som HR-direktør for ISS Danmark, et job hun har haft siden 2016. Lotte har desuden samtidig haft jobbet som Global Diversity & Inclusion Lead i ISS.

De seneste 12 år har hun haft en række jobs i ISS Facility Services, koncentreret omkring HR og CSR/ansvarlighed. Lotte Hjortlund Andersen er uddannet advokat og har en MBA fra Henley Business School.

”Med Lotte på holdet får vi den rigtige kapacitet til at stå i spidsen for at udvikle Coop til dansk detailhandels mest attraktive arbejdsplads og det foretrukne sted at gøre karriere. Og ikke mindst at gøre det med fokus på mangfoldighed, som hun har arbejdet meget med hidtil,” siger adm. direktør Kræn Østergård Nielsen, Coop.

Lotte Hjortlund Andersen modtog sammen med sit team HR-Prisen 2018 og er blevet kåret som en af de 100 mest indflydelsesrige CSR-ledere i verden i 2016 og 2018 af den verdensomspændende organisation World CSR Day.

”Coop har altid stået for mig som en fantastisk virksomhed med gode værdier. Jeg glæder mig til at blive en del af Coops nye, stærke ledelse – og være med til sammen med resten af HR-teamet at sikre konstant fokus på alle de dygtige medarbejdere,” siger Lotte Hjortlund Andersen.

Hun begynder i Coop 1. maj 2021