Én mandel: 25 kr.

Det er et af årets juletilbud fra Irma til kunderne.

Forklaringen på den ekstremt høje pris er ikke den kendsgerning, at den er økologisk eller, at den er soltørret i Spanien… Heller ikke at Irma skal score kassen på en vare, de fleste har brug for juleaften.

Forklaringen er, at den sælges til fordel for Mødrehjælpens arbejde for udsatte børnefamilier i København. De 25 kr. går ubeskåret til det.

”Gennem hele året har Irmas kunder vist stor lyst til at støtte Mødrehjælpens vigtige arbejde. Det tror vi også, at de vil gøre ved at købe denne usædvanlige mandel,” siger Lise Hørdam, marketingchef i Irma.

Indtil nu har Irmas kunder i år støttet Mødrehjælpen med 1,5 million kr. – det hidtil største beløb i de fire år, Irma og Mødrehjælpen har samarbejdet.

Pengene er kommet fra flere forskellige projekter, Irma har udviklet til fordel for Mødrehjælpen:

  • Kunstplakater skabt af billedkunstnerne Husk Mit Navn, Line Jensen og Mormor har indbragt 786.000 kr. i år
  • Donationer af flaskepant har indbragt 656.000 kr.

I december sælger Irma udover den dyreste mandel også det dyreste gratisblad, idet Irmas populære kundemagasin, Krydderiet, i december koster 10 kr., der også går ubeskåret til Mødrehjælpen.

Mandlen kan købes fra i dag i alle Irma-butikker - så længe lager haves.

Med salg af mandler, blade og kunstplakater og kundernes flaskepant donationer håber Irma i år at indsamle over 1,7 million kr. til Mødrehjælpen, og dermed hjælper Irmas kunder over 1500 familier – eller dobbelt så mange som sidste år.