Det har været et længe næret ønske hos såvel Irma som kunderne i Kartoffelrækkerne på Østerbro i København at få en Irma lige der.

Lige før jul opstod muligheden, og på rekordtid er der opbygget en lille Irma på Øster Farimagsgade 28. Den slog i al stilfærdighed dørene op 7. januar, men er fra starten nærmest blevet løbet over ende. Nu er butikken blevet fyldt op igen og er klar med alle de klassiske Irma-varer i den 117 kvm. store butik.

Det er den 8. butik, som Irma har på Østerbro.

”Irma og Østerbro har altid passet godt sammen, og intet sted i bydelen er der langt til den nærmeste butik. Alligevel har vi drømt om at få en butik ved Kartoffelrækkerne, og vi har gennem årene fået talrige opfordringer til at åbne der. Derfor er det dejligt at se, at kunderne har taget så godt imod os her,” siger konst. kædedirektør Rikke Wolff, Irma.

Butikken ledes af Daniél Ingvardtsen, der også har ansvaret for to andre Irma-butikker i det centrale København, nemlig Irma i Illum (der i øjeblikket er lukket på grund af Corona-restriktioner) og Irma Nørreport.

”Nok er vi ikke den største butik, men til gengæld vil vi være den hyggelige, lokale butik med kvalitet, specialiteter og økologi i højsædet, der lytter til kunderne og tilpasser vores udvalg, så det i videst muligt omfang passer til området,” siger Daniél Ingvardtsen.

Butikkens team, rummer flere kendte ansigter, der selv bor i nærområdet. Butikkens åbningstid er alle ugens dag fra kl. 8-22