Adm. direktør for Danske Lotteri Spil A/S, Pernille Wendel Mehl, bliver nyt medlem af Coop Danmarks bestyrelse.

Hun har en mere end 25 år lang karriere inden for markedsføring og dagligvarer. Udover posten som direktør for Dansk Lotteri Spil, har hun siden 2018 været formand for Dansk Markedsføring.

”Med Pernille i bestyrelsen får vi tilført dyb kompetence inden for marketing, forretningsudvikling, digital kommunikation og ledelse. Og samtidig en person med indgående kendskab til danske forbrugere. Jeg ser meget frem til samarbejdet i bestyrelsen,” siger formand Lasse Bolander, Coop.

Pernille Wendel Mehl har tidligere arbejdet med dagligvarer som produkt- og marketingchef i Schulstad Lantmännen fra 1997-2000 og som marketingchef i Orkla Foods 2003-2006. Fra 2007 til 2014 var hun direktør i et af Danmarks største reklamebureauer, BBDO, de sidste fire år som adm. direktør.

”Jeg glæder mig til at kunne bidrage med mine erfaringer om at skabe vækst i et konkurrencepræget marked, hvor kundeoplevelsen i butikkerne og online er central i kampen om at få flere tilfredse og loyale kunder,” siger Pernille Wendel Mehl.

Coop Danmark A/S driver kæderne SuperBrugsen, Kvickly, Dagli´Brugsen, Fakta, Coop 365 og Irma samt online-butikkerne Coop.dk Shopping og Coop.dk MAD.

Yderligere information:

Bestyrelsesformand Lasse Bolander, 5159 4468

Hent foto af Pernille Wendel Mehl til fri brug