ZBC, Dansk Erhverv og Dansk Handelsblad har tildelt den eftertragtede pris Danish Retail Award til uddeler Anders Nielsen, SuperBrugsen. En pris, der gives for særligt godt købmandskab

Danish Retail Award 2019 er i dag blevet tildelt uddeler Anders Nielsen fra SuperBrugsen Nørrebrogade, København, ved en ceremoni på Børsen.

I begrundelsen for a give ham prisen, skriver komiteen:

”Anders Nielsen er SuperBrugsens trendsætter - en leder som har fingeren på pulsen, når det gælder nye tendenser hos forbrugerne. Eksempelvis er han firstmover på nye tiltag inden for økologi og veganske varer. Butikken var det første supermarked med veganske og plastfri produkter som fx indkøbs- og fryseposer. Dyrevelfærd, klima og ansvarlighed står i det hele taget øverst på dagsordenen hos Anders. Han støtter i høj grad lokale iværksættere og initiativer, som understøtter butikkens profil som økologisk og klimavenlig […..] Han er et forbillede, fordi han skaber klare resultater ved at formidle holdninger og historier snarere end priser. ”

”Det er i den grad fortjent, at Anders får den fornemme pris. Han lever både op til SuperBrugsens mål om at være nr. 1 på ansvarlighed, til idealet for godt købmandskab og vores strategi om lokal tilpasning,” siger kæddirektør Jesper K. Andersen.

Om Danish Retail Award

Formålet med Danish Retail Award er at bringe den bedste og nyeste viden inden for international detailhandel til Danmark og for at øge stoltheden i dansk detailhandel. Udvælgelseskomiteen er sammensat af nogle af de største interessenter i dansk detailhandel bestående af repræsentanter fra Dansk Handelsblad, Dansk Erhverv og ZBC.

Udover Anders Nielsen blev Danish Retail Award også tildelt to andre yngre ledere fra detailhandelen.

Yderligere information:

Kædedirektør Jesper K. Andersen, 5159 3605

Uddeler Anders Nielsen, 2671 7315

Læs mere om prisen og vinderne på danishretailaward.dk