Sol over Gudhjem - Produktprisen 2024

Sæt pris på de gode danske varer sammen med os

Danmark har mange dygtige og passionerede leverandører af danske kvalitetsvarer, og dem sætter vi stor pris på. I SuperBrugsen og Kvickly har vi allerede mange af disse dejlige danske varer på hylderne. Og vi arbejder hele tiden på at udvide vores sortiment af danske lækkerier.

Det er dansk. Det er dejligt.

Sammen med Danmarks største kokkekonkurrence – Sol over Gudhjem – hylder vi landets bedste lokale varer, når Produktprisen uddeles inden for kategorierne mad, drikke og konfekture, samt årets innovative produkt, der hylder produkter med et fremtidigt potentiale.

12 finalister skal dyste om "Produktprisen 2024"

Blandt næsten 100 indsendte produkter har vi fundet 12 finalister, der til september skal dyste om ”Produktprisen” inden for deres respektive kategori.
Denne dyst afgøres af dommere, der er håndplukkede af Sol over Gudhjem, så vi er sikre på at finde de helt rigtige vindere.

Stem på din favorit til ”Publikumsprisen” og vind!  

”Produktprisen” er én ting, men lige så vigtig er ”Publikumsprisen”, hvor du spiller en stor rolle. Denne pris gives nemlig til den producent, der har opnået flest stemmer blandt publikum til kokkekonkurrencen i Gudhjem og blandt Coops kunder.

Når du har stemt på din favorit, er du automatisk med i lodtrækningen om ét af de 5 x gavekort à 500 kr. til SuperBrugsen og Kvickly. Vinderne får direkte besked og trækkes d. 1. september i dagene op til finalen.

Læs alle konkurrencebetingelser her.

Sådan deltager du:

1. Klik på navnet på dit favoritprodukt 
(knappen bliver lysere på det valgte produkt)

2. Scroll ned og udfyld dine kontaktoplysninger

3. Tak for din stemme og deltagelse i konkurrencen
(Du må kun afgive én stemme)

Læs mere
Læs mere
Læs mere
Læs mere
Læs mere
Læs mere
Læs mere
Læs mere
Læs mere
Læs mere
Læs mere
Læs mere
Tak for din stemme til Sol over Gudhjem "Publikumsprisen". Du deltager nu i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til SuperBrugsen og Kvickly. Vinderne får direkte besked.

Deltag i konkurrencen: