True Dates sweeat peach fra True Gum

Finalekategori: Innovation

Produktbeskrivelse:

Endnu bedre end slik! Er det lidt vovet sagt? Måske - men dem her skal du selv smage for dig selv. Mød de nye True Dates! Vi har taget den lidt støvede tørret frugt kategori og givet den et magisk nyt pift ved at kombinere de naturlige egenskaber af saftige dadler med de uimodståelige smagsvarianter fra dine yndlings slikklassikere såsom Sour Cola og Sweet Peach. Forestil dig at kunne nyde den lækre sødme fra dadlerne, men med en eksplosion af slikagtige smagsoplevelser i hver enkelt bid. Og coatede med naturlige smage, naturligvis. Med True Dates skubber vi endnu en gang til grænserne for traditionel snacking i Danmark og skaber en helt ny dimension af lækkerhed. Disse små vidundere er ikke bare en ny treat - de er en revolution og vi skaber med et trylleslag en helt ny kategori for ”sundere slik” i dansk konfekture. Vi forventer, at True Dates bliver en kæmpe succes, og fra vores spritnye daddel fabrik i Glostrup glæder os til at wow’e danskerne med disse nye vidundere.

Om virksomheden

True Gum er en dansk virksomhed, der brænder for at udvikle og distribuere mere bæredygtige friskmunds- og snackprodukter. Grundlagt i 2017 af fire venner, har True Gum især forpligtet sig til at tilbyde et mere bæredygtigt alternativ til konventionelt tyggegummi. Deres produkter er fremstillet uden plastik, syntetiske sødestoffer og kunstige ingredienser, og de fokuserer på at bruge naturlige og bæredygtige råvarer. Virksomheden er dedikeret til at skabe en positiv indvirkning på miljøet ved at tilbyde forbrugerne alternativer, der er både lækkert og godt for planeten. Nu har Glostrup virksomheden udviklet deres seneste skud på stammen.

Dommernes begrundelse for nomineringen:

En moderne måde at spise dadler på. Kendetegn fra det sure slik som vi kender det, men helt uden sukker. Godt alternativ til den søde - og sure - tand!

Hør lidt mere om produktet her:

Hør lidt mere om produktet her: