Coop lokale varer

Danmark er et landbrugsland med en mangfoldighed af fantastiske fødevarer og spændende sæsoner. I Coop støtter vi dansk fødevareproduktion, så vi kan tilbyde vores kunder endnu flere lokale varer.

Hvad er en lokal vare?

En lokal vare skal være produceret i Danmark og bestå hovedsageligt af danske råvarer. Produkter, hvis råvarer ikke kan produceres i Danmark, kan godkendes som en lokal vare, hvis virksomheden bearbejder den i Danmark og sætter deres eget håndværksmæssige præg på det endelige produkt - for eksempel kaffe og chokolade.

Vil du være leverandør?

Vil du gerne levere lokale varer til Kvickly, SuperBrugsen eller Brugsen, skal du kontakte butikken direkte og høre, om de er interesserede i at føre din vare. Inden du kontakter butikken er der nogle krav til dig som leverandør og til dine varer, som du skal overholde.

Krav til lokale leverandører

Se Coops krav til lokale varer

Online markedsplads

Råhandel er en online markedsplads og Coops samarbejdspartner. Som leverandør kan du oprette sig på raahandel.dk, hvorefter Coops butikker kan bestille lokale varer fra nærområdet. Konceptet dækker i dag størstedelen af Sjælland, og vi arbejder på at bredde det ud til flere egne af Danmark i 2020.

Gå til Råhandels side for producenter

Med Produktprisen 2020 hylder Coop sammen med Danmarks største kokkekonkurrence - Sol over Gudhjem - landets bedste lokale varer inden for kategorierne mad, drikke og konfekture. Sådan så det ud, da prisen blev uddelt i 2019.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os her.