Vores butikker

Du møder Coops kæder Kvickly, SuperBrugsen, Brugsen, 365discount og Irma landet over - fra store varehuse til lokale nærbutikker. Vi har tilsammen omkring 1.000 butikker. Find din nærmeste Coop-butik her.

 

SuperBrugsen er din madbutik. Her finder du den gode smag og den bedste kvalitet til både hverdag, weekend og særlige lejligheder. SuperBrugsen har fire gange så mange varer som discount-butikkerne, masser af specialvarer, dygtige fagfolk som bager, grønthandler og slagter og et stort udvalg af velsmagende færdigretter af høj kvalitet. SuperBrugsens princip er, at det, vi sælger, skal være mere værd, end det koster.

Besøg SuperBrugsen

 

I Kvickly er alt til familien samlet på ét sted. Med et stort udvalg af kvalitetsvarer indenfor isenkram, tøj, personlig pleje, cykler, legetøj og ikke mindst mad, gør Coop Kvickly det nemmere for dig at købe samlet ind. Kvickly er hele dagen klar med sunde og nemme måltider af de bedste råvarer og har faguddannede slagtere, bagere, grønthandlere og butikspersonale, der tilbyder dig det største udvalg, de friskeste råvarer og inspiration til spændende mad til både hverdag og fest.

Besøg Kvickly

 

Dagli'Brugsen bliver til Brugsen. Brugsen er dit lokale supermarked - tæt på dig og din hverdag. Det er her, du finder alt det, du lige står og mangler – og mere til. Brugsen gør det nemt at købe hverdagsvarer til fair priser og du støtter lokalt, når de handler i Brugsen.

Besøg Brugsen

 

Irmas mission er at sikre kunderne dagligvarer af høj kvalitet i inspirerende butikker med excellent kundeservice. Intet mindre. Irmas vision er at være den fornyende købmandsforretning, der præger udviklingen og tiden. Og så er Irma det mest seriøse modstykke til discountideologien.

Besøg Irma

 

I 365discount finder du både det sjove, det gode og det grønne – altid til discountpriser, så du selv på sådan en helt almindelig mandag kan fylde kurven med ordentlige varer – også når du stiller skarpe krav til mindre kemi, foretrækker økologiske varer eller når tiden kun er til on-the-go eller ready-to-cook mad. Og på den måde kan vi måske hjælpe dig, til at spare færre af de gode, hjælpsomme og sjove oplevelser væk.

Besøg 365discount

Mere i humør til at handle online? På Coop.dk finder du alt til køkkenet, boligen, have- og cykellivet samt legetøj til børn og barnlige sjæle.