Vores butikker

Du møder Coops kæder Kvickly, SuperBrugsen, Dagli'Brugsen, fakta og Irma landet over - fra store varehuse til lokale nærbutikker. Vi har tilsammen mere end 1000 butikker. Find din nærmeste Coop-butik her.

 

SuperBrugsen er din madbutik. Her finder du den gode smag og den bedste kvalitet til både hverdag, weekend og særlige lejligheder. SuperBrugsen har fire gange så mange varer som discount-butikkerne, masser af specialvarer, dygtige fagfolk som bager, grønthandler og slagter og et stort udvalg af velsmagende færdigretter af høj kvalitet. SuperBrugsens princip er, at det, vi sælger, skal være mere værd, end det koster.

Besøg SuperBrugsen

 

I Kvickly er alt til familien samlet på ét sted. Med et stort udvalg af kvalitetsvarer indenfor isenkram, tøj, personlig pleje, cykler, legetøj og ikke mindst mad, gør Coop Kvickly det nemmere for dig at købe samlet ind. Kvickly er hele dagen klar med sunde og nemme måltider af de bedste råvarer og har faguddannede slagtere, bagere, grønthandlere og butikspersonale, der tilbyder dig det største udvalg, de friskeste råvarer og inspiration til spændende mad til både hverdag og fest.

Besøg Kvickly

 

Dagli’Brugsen er dit lokale supermarked - tæt på dig og din hverdag. Det er her, du finder alt det, du lige står og mangler – og mere til. Dagli’Brugsen gør det nemt at købe hverdagsvarer til fair priser og du støtter lokalt, når de handler i Dagli’Brugsen.

Besøg Dagli'Brugsen

 

Irmas mission er at sikre kunderne dagligvarer af høj kvalitet i inspirerende butikker med excellent kundeservice. Intet mindre. Irmas vision er at være den fornyende købmandsforretning, der præger udviklingen og tiden. Og så er Irma det mest seriøse modstykke til discountideologien.

Besøg Irma

 

fakta vil være Danmarks absolut flinkeste discountbutik og gøre det usvært for dig at handle. Det betyder, at fakta vil gøre det hurtigere at få indkøbene overstået. Nemmere at finde inspiration til aftensmaden. Og sjovere at handle små priser.

Besøg fakta

Mere i humør til at handle online? På Coop.dk MAD har vi samlet mere end 7.500 af Coops bedste dagligvarer. På Coop.dk Shopping finder du alt til boligen, have- og cykellivet, til livet med baby og skønhedsprodukter til dig selv.