Vores Coop

Coop er ejet af vores 2 mio. medlemmer. Vi blev grundlagt for mere end 155 år siden, da en kreds af Thisted-borgere med sognepræst H.C. Sonne i spidsen stiftede Danmarks første brugsforening ud fra tanken om, at forbrugere i fællesskab får flere fordele. Dermed er vi langt den ældste detailvirksomhed i Danmark.

Fællesskab er vores styrke

Coop er et fællesskab af forskelligheder. Forskellige mennesker og forskellige kæder på tværs af by og land. Det er vores styrke. Vi er formet af hele Danmark – til hele Danmark.

Coop-familien består i dag af knap 1.000 butikker, som dels er ejet af Coop Danmark og dels af en række selvstændige brugsforeninger. Derudover favner familien bl.a. Coop Bank, Coop Invest og andelsforeningen Coop amba.​

Vi vil have Danmarks gladeste kunder

Hver dag kommer næsten 1 million danskere i Coops butikker. Kunder og medarbejdere, unge og gamle og dem midtimellem. Mennesker med forskellige madkulturer, singler, par, familier med dine, mine og vores børn.

Det er det, det hele handler om. Mødet mellem mennesker, vores møde med vores kunder.

Ansvarlighed er i vores DNA

Vores grundlæggere gik sammen om at sikre adgang til gode varer for de mange, og det er stadig det der kendetegner os i dag. Og selvom udfordringerne har skiftet karakter og bl.a. handler mere om bæredygtighed og klima, er løsningen stadig den samme: At give danskerne et sted, hvor de kan have tillid til, at der er ærlige varer til ærlige priser på hylderne.

Sådan har det alle dage været i Coop – det kan vi være stolte af, og det skal vi værne om.

Vores mission

Coop er ejet af 2 mio. vidt forskellige danskere, som alle har dét til fælles, at de er medejere af Coop. Og det er dem, vi hver dag har i tankerne, når vi siger:

Vi vil gøre det nemmere for alle vores medlemmer at leve trygt, sundt og bæredygtigt.

Fra dette medlemsløfte udspringer vores fire grundprincipper, der omsættes til konkrete handlinger i alle Coops selskaber:

  • Coop er for alle. Vi giver medlemsfordele og har altid konkurrencedygtige priser. Vi er tilgængelige lokalt og online dér, hvor vores medlemmer har brug for os.
  • Coop er trygt Vi insisterer på trygge, nemme og gennemskuelige valg for vores medlemmer. Vi er ejet af vores medlemmer, og de har mulighed for indflydelse.
  • Coop er sundt Vi bidrager til et bedre samfund i alle vores handlinger. Vi inspirerer til at leve sundt og tilbyder vores medlemmer et nemt og sundt alternativ.
  • Coop er bæredygtigt Vi går forrest og er bæredygtige i alle vores handlinger. Vi hjælper alle vores medlemmer med at leve bæredygtigt.

Coop - en arbejdsplads der gi’r mening

En hverdag i Coop

At arbejde i Coop er præget af både historiens vingesus, vores aktive medlemmer og lysten til at forandre og skabe ny historie, hvor ansvarlighed og forretning går hånd i hånd. Vi sætter barren højt, for vi er ambitiøse og ønsker at udvikle os selv og hinanden. Og mens vi løber stærkt, sørger vi for at have det sjovt.

40.000 kollegaer med et fælles mål

Når vi står op om morgenen, så er det ikke kun for at gå på arbejde. Det er for sammen at gøre en forskel. Det gør vi i det nære, når vi møder ind med et smil. Når vi giver en kollega en hjælpende hånd. Når vi guider den rådvilde kunde til den helt rigtige vin til middagen. Når vi stiller op med højt humør til byfesten, og når vi opfinder den smarte app-funktion, der gør ulvetimeindkøb nemmere for den travle familie. Vores mål er, at både kunder og kollegaer går gladere hjem.

Sammen kan vi mere

I Coop er vi sammen om at skabe noget. Vi sætter pris på forskelligheder. For kun ved at give plads til hele og ægte mennesker kan vi for alvor forstå vores kunder og deres behov. Vi har frihed til at være købmænd, og vi løser opgaverne i fællesskab og på tværs af organisationen. Alle hjælper hinanden og løfter i flok – fra lagre og butik til logistik og regnskab.

Det starter hos dig

Uanset hvilken rolle du har i Coop, er du forudsætningen for, at vi kan nå vores mål. Du skal opleve, at du bliver set og værdsat, du skal trives, og du skal have rammer, der gør, at du kan løse dine opgaver på en måde, der skaber værdi for vores kunder. Det kan du forvente af os, og det forventer vi af dig.