Erhvervs- og studiepraktik

Som elev i 8., 9. eller 10. klasse, kan man komme i praktik på en arbejdsplads. Erhvervspraktikken varer normalt en uge.

Hvis du har lyst til at bruge din erhvervspraktik hos Coop, kan du kontakte din lokale Coop butik, dit lokale Coop distributionscenter eller Coops servicekontor.

Som studerende på en videregående uddannelse, er der ofte indlagt en studiepraktik. Uanset om du skal skrive studieopgave, afgangsprojekt eller skal i studiepraktik, er du meget velkommen til at kontakte Coops servicekontor.

Har du spørgsmål om praktik eller ønsker at ansøge om praktik i Coop?

Dagsværksdagen

Dagsværksdagen er årlig dag, hvor studerende på ungdomsuddannelserne, arbejder en dag og donerer lønnen til et projekt der skaber global udvikling. Det er organisationen Operation Dagsværk der står bag dagen.

Har du lyst til at holde din dagsværksdag i Coop, er du meget velkommen til at kontakte din lokale Coop butik, dit lokale Coop distributionscenter eller Coops servicekontor.

Se mere om dagsværksdagen her.

Sabbatår

Det er muligt at holde dit sabbatår i Coop. Hvis du holder sabbatår i Coop, vil du arbejde fuldtid i din lokale Coop butik, dit lokale Coop distributionscenter eller på Coops servicekontor.

Hvis du allerede overvejer at holde to sabbatår, kan det give mening at kombinere dit sabbatår med en elevuddannelse. Du kan enten blive salgselev, ledertrainee, kontorelev, gourmetslagter, delikatesseelev eller bagerelev.

Find dit sabbatår job i ledige stillinger sektionen, og se mere om vores elevuddannelser under elevuddannelses sektionen.