Bliv elev i Coop

Som elev i Coop får du ansvar for egne opgaver. Du får en travl og dynamisk hverdag med mange kolleger - uanset om du vælger at blive butikselev eller kontorelev. En elevstilling hos Coop er præget af sammenhold, og du får masser af faglige og personlige udfordringer. Når du er udlært, får du gode muligheder for at gøre karriere i Coop.

Læs mere om uddannelserne herunder:

Salgselev

Har du store ambitioner indenfor detail og ønsker at få værdifulde kompetencer indenfor blandt andet drift, salg og kundeservice eller har en drøm om at drive din egen butik en dag? Så kickstart din karriere hos os og få en uddannelse, der er starten på noget større. Vi tilbyder et forløb med en fast struktur og klare mål, så du hele tiden ved, hvad næste skridt er. Uddannelsen vil være præget af personligt ansvar, og du vil blive tildelt dit eget ansvarsområde, som du har mulighed for at dygtiggøre dig indenfor. Du vil vokse hurtigt i rollen og få mulighed for løbende at bringe dine inputs i spil.

Ledertrainee

Har du en leder gemt i maven? Uddannelsen som ledertrainee er det oplagte valg for dig, der drømmer om at være leder, og som ønsker at få et stærkt og solidt springbræt til din videre karriere. Du vil opleve en stejl læringskurve og et højt ambitionsniveau, hvor du får mulighed for at træne dine lederevner og få større indsigt i dig selv. Som ledertrainee bliver du klædt på til at kunne varetage en lederrolle, og du bliver en vigtig medspiller i forhold til at skabe fremtiden for Coop.

Kontorelev

Som kontorelev i Coop lærer du, hvordan vi driver vores butikker hele vejen rundt. Du kommer til at arbejde i forskellige afdelinger, hvor du deltager i de daglige arbejdsopgaver.

Vi ansætter kontorelever med opstart i september, og tilbyder dig udfordringer, medindflydelse, personlig udvikling, gode karrieremuligheder og elevnetværk. Din skolegang kommer til at foregå på UNord i Hillerød, hvor du er på skole i 11 uger i løbet af de to år, din elevtid varer. Dit arbejdssted er Albertslund.

Gourmetslagterelev

Har du passion for god smag, kvalitet og gourmetoplevelser og har lysten til at gøre en stor forskel for danskernes madvaner? Så kan uddannelsen som gourmetslagterelev helt sikkert være en god mulighed for dig. Som gourmetslagterelev prøver du kræfter med udskæringer, tilberedning af kød og skaber gourmetretter med de bedste råvarer. Samtidig bliver du eksperten overfor vores mange kunder og sikrer, at de bliver vejledt på den bedst mulige måde, så de får en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Delikatesseelev

Brænder du for at kreere lækre specialiteter, hvor smag og gode råvarer går hånd i hånd, og hvor du kan få lov til at sætte dit eget præg på fremtidens madoplevelser? Så kan uddannelsen som gourmetdelikatesseelev med stor sandsynlighed være noget for dig. I Coop går vi op i at følge med de nye trends samt lytte til vores kunders behov – derfor er der også rig mulighed for at eksperimentere med nyskabende og kreative måltidsløsninger.

Bagerelev

Drømmer du om at lære et håndværk helt fra bunden og udfordre din praktiske og kreative side på én og samme tid? Så kunne uddannelsen som bagerelev helt sikkert være noget for dig. Som bagerelev i Coop er du hver eneste dag med til at sikre vores kunder et bredt udvalg af friskbagt brød og kager lige fra surdejsbrød, wienerbrød til kager til festlige anledninger. Da vi gennem uddannelsen har stort fokus på din udvikling, giver vi dig også mulighed for at sætte dit eget præg på hverdagen i Coop og udvikle dig fagligt i den retning, du ønsker.

Konditorelev

Er du vild med at bage lækre kager? Er du kreativ og har sans for detaljen, når kagerne skal pyntes? Som konditor fremstiller du alle salgs kager, både wienerbrød og flødekager, men også lagkager og kransekager. Som konditorelev i Coop kommer du til at arbejde med dine hænder og får muligheden for at slippe kreativiteten løs i fremstillingen af kager. Du kommer til at arbejde med håndværket helt fra bunden – lige fra at bage de lækre og saftige lagkagebundene til de skønne mousser og cremer, der skal i kagen. Som kronen på værket skal kagen pyntes og her lærer du alt inden for kagedekoration, marcipanfigurer m.m.