Rangefoto_EVM.png

Coops egne mærker

- Mere værdi for pengene

Med Coops egne mærker får du varer, vi kan stå særligt inde for. Xtra er ordentlig kvalitet til discountpriser, og med varer som Änglamark, 365 Økologi og Minirisk er der taget ekstra hensyn til mennesker, dyr og miljø, uden at det koster ekstra. Med Coop får du Danmarks største vareserie med over 5000 af de varer, som danskerne bruger mest - til priser, hvor alle kan være med.

Læs mere om Coops egne mærker herunder. Og se mere om Coops kvalitetssikring her.

 

Coop mærket er Danmarks største vareserie med over 5000 af de varer, vi danskere bruger mest. Vi har lagt navn til varerne og stillet krav, der ofte er højere, end loven kræver. Men alligevel til priser, hvor alle kan være med.

Coop varer er god kvalitet til en god pris.

Änglamark er økologiske eller miljø- og allergivenlige produkter af høj kvalitet. Änglamark serien vokser hele tiden og tæller nu over 1200 forskellige produkter. Når du køber Änglamark, får du produkter uden overflødig kemi og skadelige stoffer, da alle produkter i familien er godkendt til en relevant mærkningsordning.

I fakta er økologi en stor del af hverdagen. Ligesom opfyldning af varer efter en travl dag. Men det tager fakta med et smil, for så kan der komme endnu mere Coop 365 økologi på hylderne.

Fakta har altid 300 økologiske varer i deres butikker - frugt og grønt, kød, mejeri, kemifri konserves, kropspleje, drikkevarer, slik og snacks er bare nogle af de produkter, som Coop 365-serien dækker over.

Coop 365 Minirisk-serien er en hel serie af allergi- og miljøvenlige produkter til priser, hvor både hverdag og pengepung kan følge med.

Serien har produkter indenfor både husholdning og personlig pleje til både store og små.

Xtra er ordentlig kvalitet til discountpriser. Det er et mærke, der garanterer høj værdi for pengene uden så mange dikkedarer, så du hurtigt og let kan købe stort ind til færre penge. Xtra er den prisbevidstes bedste ven ude på hylderne, og selvom kvaliteten hos Xtra er lidt lavere end på andre af vores varemærker, så sætter vi altid en ære i at sikre, at den er i orden.

Så kan du nemlig altid lægge ordentlig discount i kurven.

Coop Smag forskellen er produkter, der er særligt udvalgt på grund af deres enestående smag. Mærket er din garanti for den bedste smagsoplevelse til rimelige penge. Produkter med Coop Smag forskellen mærket kommer altid fra bedre vilkår, og der er derfor altid en forklaring på den gode smag.

Du finder ikke et Coop Smag forskellen produkt indenfor alle kategorier. Det er fordi, vi sætter baren højt, og er produkterne ikke gode nok, så får de ikke mærket.

En travl hverdag behøver ikke gå ud over det gode måltid. Med Coop C vil vi gerne hjælpe danskerne til at spise bedre – også når tiden er knap.

Derfor har Coop udviklet Coop C brandet, som rummer en lang række lækre produkter med fokus på at gøre det sundere at spise nemt. Lige fra skyllet og hakket grønt, over snittet snackgrønt, lækre, færdigblandede salater til færdige retter, der blot skal lunes. Gældende for dem alle er, at vi har fjernet én eller flere af håndteringerne, og dermed giver vi danskerne lidt mere tid.

Coop C er danskernes genvej til god mad.

Irma har samlet de bedste og mest innovative varer lige til at lægge i din kurv, så du kan nyde smagen af noget godt. Det giver madglæde, når gode råvarer og den bedste smag går op i en højere enhed, og det er lige præcis det, Irma står for.

Madglæde er nemlig meget mere end at spise godt; det er også bevidsthed om kvalitet, bæredygtighed og dyrevelfærd samt nysgerrighed for nye smage.

Gør Irmas Hverdag til din - og spar på alt andet end kvaliteten

Det er i hverdagene, vi lever mest. Fordi det er dem, der er flest af i livet. Med serien Irmas Hverdag vil vi gerne bidrage til det gode liv hver dag. Maden skal smage godt, være i orden når det kommer til indholdet, og så skal den være til at betale. Fra morgen til aften og til mælken i kaffen.

FRIENDS er veldesignet børnetøj til lave priser. Det er gennemtænkt, gennemtestet og skabt til hverdagen som barn. Friends er pasform til at tumle i, materialer til at ånde i og fodtøj uden krumme tæer. Og så gør det selvfølgelig ikke noget, at man også ser smart ud, mens man hopper i vandpytter eller er på opdagelse ude i verden.

Find Friends på coop.dk Shopping

Mustang har siden 1945 produceret klassiske hverdagscykler i god kvalitet. Udvalget af cykler er stort, stilen er enkel – og med sikkerhed, design og gode priser i fokus, giver Mustang mulighed for gode oplevelser på farten til både børn og voksne. Vi er stolte over vores cykelsortiment, hvor god kvalitet, sikkerhed og pris går op i en højere enhed.

Find Mustang på coop.dk Shopping

Cottonfield er herretøj på et niveau, der sætter nye standarder for tøj i dagligvarehandlen. Når et mærke som Cottonfield er at finde på hylderne, er det fordi, vi gerne vil give vores kvalitetsbevidste kunder muligheden for at træffe bevidste og ansvarlige valg, også når de handler deres tøj i Kvickly.

Cottonfield blev grundlagt i 1986, og har gennem alle år været kendt for at være dansk design og god kvalitet. Cottonfield er moderne og opdateret klassisk design med en afslappet og uprætentiøs ånd.

Jackpot har været kendt for dansk kvalitetsdesign siden 1974, og er i dag med til at sætte nye standarder for tøj til kvinder i dagligvarehandlen. Så når Jackpot er at finde i Kvickly, er det fordi, vi gerne vil give vores kvalitetsbevidste kunder muligheden for at træffe bevidste og ansvarlige valg.

Jackpot er ansvarligt kvalitetstøj til kvinders hverdag.

Til dem der vil mere med mindre, har Ole Palsby designet enkel - Coops største projekt inden for design i 60 år. Manden bag Alfi-termokanden og Eva Trio-gryden nåede inden han døde i 2010, at udarbejde konceptet for enkel, som er et opgør med brug-og-smid-væk-kulturen, ved at skabe bedre kvalitet til lavere priser.

Se enkel på coop.dk shopping