Coops egne varemærker

- Mere værdi for pengene

Med Coops egne mærker får du varer, vi kan stå særligt inde for. Xtra er ordentlig kvalitet til discountpriser, og med varer som Änglamark, 365Økologi og 365Minirisk er der taget ekstra hensyn til mennesker, dyr og miljø, uden at det koster ekstra. Med Coop får du Danmarks største vareserie med over 3.000 af de varer, som danskerne bruger mest - til priser, hvor alle kan være med.

Læs mere om Coops egne mærker herunder. Og se mere om Coops kvalitetssikring her.

 

Coop mærket er Danmarks største vareserie med over 3.000 af de varer, vi danskere bruger mest. Vi har lagt navn til varerne og stillet krav, der ofte er højere, end loven kræver. Men alligevel til priser, hvor alle kan være med. Coop varer er god kvalitet til en god pris.

Änglamark er økologiske eller mere miljø- og allergivenlige produkter af høj kvalitet. Änglamark serien vokser hele tiden og tæller nu over 1200 forskellige produkter, og de har alle mindst én af de anerkendte mærkningsordninger som f.eks. det røde Ø-mærke, Svanemærket, Asthma Allergy Nordic etc. Uanset om du køber frugt og grønt, bleer og babymad, pasta og rødvin eller noget helt andet – så kan du være sikker på, at det er en forskel der kan mærkes.

365Økologi er vores helt egen serie, der gør det nemt for dig at få masser af økologi til rigtige discountpriser. Der er flere end 300 forskellige økologiske varer på vores hylder i alle kategorier lige fra frugt og grønt, mejeri, kolonial og kød. Så uanset om du vil have skyr til morgenmad, æg til frokost eller kartofler til aftensmad, så finder du det i vores 365Økologi sortiment til discountpris.

365Minirisk er vores helt egen serie af produkter med Svanemærket og Asthma Allergy Nordic. Vidste du, at vi stiller højere krav end loven kræver – og at produkterne er uden parfume og mere skånsomme i forhold til allergi og miljø? Uanset om du vil have produkter indenfor husholdning, personlig pleje eller baby, så kan du finde det i vores store 365Minirisk sortiment til rigtige discountpriser.

Alle kender hverdagen, men kender du 365hverdag? 365hverdag er vores egen serie af dagligvarer, der er ordentlige og kvalitetssikrede - både når det kommer til produktion og til varens egenskaber og karakter. 
Med denne vareserie, ønsker vi at imødekomme det vi alle står og skal bruge i vores hverdag, uden at gå på kompromis på hverken pris eller kvalitet. Du vil opleve et større og større udvalg i 365hverdag-serien i løbet af de næste par år. Alle varer i 365hverdag lever op til Coops kvalitetstandarder og 365discounts priser. Derfor får du varer af høj kvalitet til rigtige discountpriser.

Xtra er ordentlig kvalitet til discountpriser. Det er et mærke, som garanterer høj værdi for pengene uden så mange dikkedarer, så du hurtigt og let kan købe stort ind til færre penge. Xtra er den prisbevidstes bedste ven ude på hylderne, og selvom kvaliteten hos Xtra er lidt lavere end på andre af vores varemærker, så sætter vi altid en ære i at sikre, at den er i orden.

Smag Forskellen er til dig, der ønsker kompromisløs smag og kvalitet. Smag Forskellen er særligt udvalgte varer på grund af deres enestående smag, og der knytter sig altid en unik historie til den enkelte vare, så du ved, hvorfor den er udvalgt til at høre under Smag Forskellen-mærket. Du finder ikke et Smag forskellen produkt indenfor alle kategorier. Det er fordi, vi sætter baren højt, og er produkterne ikke gode nok, så får de ikke mærket.

En travl hverdag behøver ikke gå ud over det gode måltid. Med Coop C vil vi gerne hjælpe danskerne til at spise bedre – også når tiden er knap.

Coop C rummer en lang række lækre produkter med fokus på at gøre det sundere at spise nemt. Lige fra skyllet og hakket grønt, over snittet snackgrønt, lækre, færdigblandede salater til færdige retter, der blot skal lunes. Gældende for dem alle er, at vi har fjernet én eller flere af håndteringerne, og dermed giver vi danskerne lidt mere tid. Coop C er danskernes genvej til god mad.

Irma har samlet de bedste og mest innovative varer lige til at lægge i din kurv, så du kan nyde smagen af noget godt. Det giver madglæde, når gode råvarer og den bedste smag går op i en højere enhed, og det er lige præcis det, Irma står for.

Madglæde er nemlig meget mere end at spise godt; det er også bevidsthed om kvalitet, bæredygtighed og dyrevelfærd samt nysgerrighed for nye smage.

Gør Irmas Hverdag til din - og spar på alt andet end kvaliteten

Det er i hverdagene, vi lever mest. Fordi det er dem, der er flest af i livet. Med serien Irmas Hverdag vil vi gerne bidrage til det gode liv hver dag. Maden skal smage godt, være i orden når det kommer til indholdet, og så skal den være til at betale. Fra morgen til aften og til mælken i kaffen.

FRIENDS er veldesignet børnetøj til lave priser. Det er gennemtænkt, gennemtestet og skabt til hverdagen som barn. Friends er pasform til at tumle i, materialer til at ånde i og fodtøj uden krumme tæer. Og så gør det selvfølgelig ikke noget, at man også ser smart ud, mens man hopper i vandpytter eller er på opdagelse ude i verden.

Find Friends på coop.dk Shopping

Mustang har siden 1945 produceret klassiske hverdagscykler i god kvalitet. Udvalget af cykler er stort, stilen er enkel – og med sikkerhed, design og gode priser i fokus, giver Mustang mulighed for gode oplevelser på farten til både børn og voksne. Vi er stolte over vores cykelsortiment, hvor god kvalitet, sikkerhed og pris går op i en højere enhed.

Find Mustang på coop.dk Shopping

Cottonfield er herretøj på et niveau, der sætter nye standarder for tøj i dagligvarehandlen. Når et mærke som Cottonfield er at finde på hylderne, er det fordi, vi gerne vil give vores kvalitetsbevidste kunder muligheden for at træffe bevidste og ansvarlige valg, også når de handler deres tøj i Kvickly.

Cottonfield blev grundlagt i 1986, og har gennem alle år været kendt for at være dansk design og god kvalitet. Cottonfield er moderne og opdateret klassisk design med en afslappet og uprætentiøs ånd.

Jackpot har været kendt for dansk kvalitetsdesign siden 1974, og er i dag med til at sætte nye standarder for tøj til kvinder i dagligvarehandlen. Så når Jackpot er at finde i Kvickly, er det fordi, vi gerne vil give vores kvalitetsbevidste kunder muligheden for at træffe bevidste og ansvarlige valg.

Jackpot er ansvarligt kvalitetstøj til kvinders hverdag.