Ansøgning og proces

I Coop er vi altid interesseret i at høre fra dig, der vil være med til at sikre, at vores kunder får den bedste indkøbsoplevelse, når de handler i vores butikker. Uanset hvor man er ansat i Coop er det nemlig vores mission at have Danmarks gladeste kunder, og det kan vi ikke gøre uden dig.

Vi bruger 1/3 del af vores liv på vores arbejdsplads, så det skal være sjovt og rart at gå på arbejde. Derfor går vi også op i, at din arbejdsglæde er i top – vi tror på at tilfredse og engagerede medarbejdere skaber bedre resultater, og vi kan ikke lykkes med vores mål uden glade medarbejdere.

I Coop har vi mange muligheder for job i vores butikker, i logistik, lagre og på vores Servicekontor i Albertslund. Så der er rig mulighed for at prøve dine færdigheder af i praksis, og finde ud af, hvilken karrierevej der passer lige netop dig og dine drømme.

Dit job i Coop

Vi sætter en ære i at sikre gode rammer og vilkår i dit daglige arbejde. Det er vigtigt for os, at du føler dig værdsat og som en del af Coop familien. For det er dét vi er – én stor familie sammensat af flere brands.

Hos os får du en grundig oplæring og introduktion, og vi følger løbende op på din trivsel, samt at du synes at indholdet i jobbet er spændende og motiverende. Måske får du lyst til mere som fx at prøve én af vores mange karriereveje i Coop. Måske venter der et spændende lederjob.

Uanset hvad har vi i hvert fald mulighederne, hvis du skulle få lyst til at prøve dem af, og om ikke andet kommer du i hvert fald på en udviklingsrejse hos os, som vil give dig en masse brugbare værktøjer og viden, som du kan tage med videre på dit næste job.

Du kan finde vores ledige jobs via linket, eller du kan gå hen i din lokale butik for at høre om de har et ledigt job.

Den gode ansøgning

Vi ved, at det kan være udfordrende og tidskrævende at skrive en ansøgning. Derfor har vi samlet en række gode råd til, hvordan du gør:

Det gode CV

Analyser viser, at 80% af arbejdsgiverne læser dit CV som det første. Derfor er det vigtigt, at du får lavet et fyldestgørende CV der samtidig er overskueligt at læse. Nedenfor har vi samlet en række gode råd til hvordan du gør:

Ansøgningsproces

Når du har søgt et job i Coop – vil en typisk ansøgningsproces se således ud:

Gode råd til jobsamtalen

Det bedste, du kan gøre for dig selv, er at være godt forberedt til jobsamtalen. Læs om Coop og forbered spørgsmål du selv vil stille, men forbered også dine svar på spørgsmål, som du forestiller dig, du kan blive stillet. Vigtigst af alt er, at du svarer ærligt og er dig selv.

Herunder er vores gode råd til, hvordan du forbereder dig inden samtalen:

I Coop favner vi dig

Et job i Coop er ikke bare et job, men en rejse hvor du vil udvikle dig både som menneske, mentalt og kompetencemæssigt. Dét betyder også, at hvis du får lyst til at prøve andre muligheder af i Coop både geografisk men også organisatorisk, så støtter vi rigtig gerne op om dig, og vi besætter meget gerne vores stillinger med interne kandidater.

Vi vil altid støtte op om dig, som fx drømmer om at blive Butikschef, eller som drømmer om en dag at blive Salgschef. Vi har mange muligheder når du først er blevet ansat, og dine drømme og mål er vigtige for os.

Det er vores største opgave at sørge for, at du kan udvikle dig her hos os og få en lang og spændende karriere i Coop, om det så er i vores butikker, på vores lagre eller på Servicekontoret. Vi vil gøre vores bedste ift. at tilbyde dig mulighederne når og hvis, du er parat til at gribe dem.

Og bliver du ansat i Coop, og er helt tilfreds lige dér hvor du er – også efter 5 år - så er vi absolut også tilfredse med det. Så længe du er glad, motiveret og trives hos os – så kan vi ikke ønske os mere. Her er plads til dig lige som du er.

I Coop går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.