ET UNGEFÆLLESSKAB DU KAN KØBE IND I

Er du mellem 13-25 år? Så kan du blive en del af ungefællesskabet i Coop. Som ung medarbejder får du 25.000 unge kolleger over hele Danmark. Vi prioriterer et stærkt fællesskab højt, hvorfor Coop ikke bare er et sted, hvor du går på arbejde. men også er en arbejdsplads, hvor du kan præge hverdagen i en positiv retning og deltage i forskellige sports- og fritidsaktiviteter med dine kollegaer.

Er du på udkig efter et job, så spørg i den butik, du ønsker at arbejde i eller se vores ledige stillinger.

Ung i Coop

I Coop går vi op i, at vores medarbejdere får mulighed for både faglig og personlig udvikling. Derfor har du som ung medarbejder mulighed for at udvikle dig og vokse i den stilling, du er i. Du kan skifte job internt i Coop, og vi tilbyder forskellige uddannelser som f.eks. salgselev, ledertrainee, gourmetslagter og mange flere.

Ung under 18

I Coop hjælper vi dig med den helt rigtige start på arbejdsmarkedet. Vi står klar til at vise dig, hvor lærerigt og sjovt, det kan være at arbejde. Du får lov at prøve kræfter med afvekslende opgaver i butikken, så du aldrig kommer til at kede dig. Du får også mulighed for at arbejde sammen med andre unge på din alder.

Vi vil være den bedste første arbejdsplads

Mulige arbejdsopgaver:

  • Anvende almindelig palleløfter
  • Betjene pappresser
  • Arbejde ved flaskebåndet
  • Betjene rugbrødsskærer ved 100% afskærmning
  • Betjening af kasser
  • Sætte varer på hylder, som maksimum vejer 5 kg
  • Trimme mælk
  • Lave smørrebrød
  • Komme glasur på snegle
  • Trimme hylder

Vi er klar til at tage imod dig!

Ung over 18​

Velkommen til Coop​

Hos Coop tænker vi dig ind i vores fremtid. Vi vil sammen med dig skabe en dagligdag med ansvar, hvor du selv får mulighed for at præge Coops daglige tiltag. Din indflydelse er vigtig for os, for sammen skaber vi fremtidens Coop​

Vil du med på rejsen?

Har du lyst til at gøre karriere i Coop?

Hos os er karrieremulighederne mange. Der er noget for alle - og helt sikkert også dig. I fællesskab finder vi en uddannelse, der passer til dig, hvor du kan sætte dit præg både lokalt og landsdækkende.

Ungt fællesskab

I Coop vil vi gerne skabe positive forandringer, og derfor har vi brug for input fra dig. Vi stræber efter, at alle unge kan få realiseret deres ønsker for arbejdspladsen, fællesskabet og fremtiden.

Tjek @Ungeministeren ud, og kontakt ham endelig!

Coop er en andelsbevægelse, og derfor har vi oprettet et Ungeråd, som skal sikre demokratisk indflydelse til alle unge medarbejdere i Coop.

Alle unge medarbejdere i Coop kan blive valgt ind i Ungerådet.

Ungerådet er drevet af Ungeministeren, og der vil årligt blive valgt nye medlemmer ind i rådet.