Coop Invest køber sig ind den fremadstormende ejendomsmægler Brikk

Coop går nu ind i ejendomsmæglerbranchen. Gennem Coop Invest køber man knap 10 procent af det tre år gamle ejendomsmæglerfirma, Brikk.

Brikk er på rekordtid blevet en af landets 10 største ejendomsmæglere med et unikt koncept. Med faste salærer på 12.500 kr. hvis man selv ønsker at fremvise, eller 24.500 kr. hvis man ønsker at ens lokale Brikk mægler fremviser boligen. Konceptet består desuden af et højt serviceniveau, stor gennemsigtighed, ny teknologi og ny virksomhedsstruktur. Missionen er at udfordre en konservativ branche

”Brikk er en utroligt spændende virksomhed. De har vokset sig store, rigtig hurtigt, og vi tror, at de har potentialet til at blive Danmarks største ejendomsmægler,” siger adm. direktør Jan Madsen, Coop Invest.

”Fra vi startede processen med Brikk, har det stået klart for os at der var et match i værdier og i måden, der bliver drevet forretning. Vi har desuden været imponeret over virksomhedens høje serviceniveau og Brikks team. Det gælder ikke blot på ledelsessiden, men også den høje kaliber af ejendomsmæglere i hele landet, som de har været i stand til at tiltrække,” siger Jan Madsen.

Brikk blev grundlagt i 2019 af Sebastian Beres og Sebastian Kirchhoff.

”Vi er fantastisk stolte over at have fået en så respekteret partner som Coop ind. Coop repræsenterer på mange måder det som Brikk gør, nemlig høj kvalitet og service til en fair pris. Ligesom Coop og FDB i 1896 gjorde oprør mod monopoler og alt for høje priser på dagligvarer, er Brikks mål at gøre op med en branche der på mange, specielt på prisen og gennemsigtigheden har stået helt stille. Fra starten af har det stået klart for os at der var et match i værdier og tanker med Coop omkring hvordan vi kan gøre Brikk til Danmarks største ejendomsmægler,” siger Sebastian Beres.

Brikk er ifølge den seneste opgørelse fra Boliga den hurtigst sælgende ejendomsmægler og en af de bedst anmeldte på Trustpilot.

Yderligere information:

Adm. direktør Jan Madsen, Coop Invest, 5159 3838

Direktør Sebastian Beres, Brikk, 5020 5084

Vedhæftet til fri brug: Fotos af Jan Madsen og Sebastian Beres