Foreningen bag Coop inviterer for første gang til Cooptober. En hel oktober måned, hvor Coop fejrer de lokale fællesskaber, som er afgørende for trivsel, bæredygtighed og en sund og tryg fremtid.

Cooptober afholdes i samarbejde med mere end 200 lokale butiks- og brugsforeningsbestyrelser. Her lægger medlemsvalgte bestyrelsesmedlemmer frivillige kræfter i projektet, og sammen har de stablet cirka 200 forskellige aktiviteter og begivenheder på benene, der ruller hen over hele landet i løbet af den kommende måned.

Programmet byder på alt fra modeshows og strikkeworkshops, til fællesspisninger, græskarudskæringer, hundeshows, streetbasket, vinsmagninger, og events, hvor børn i alle aldre kan prøve kræfter med at sidde bag kasseapparatet og betjene kunder. Med Cooptober inviteres alle til at deltage i deres egne lokale fællesskaber. Aktiviteterne er ikke kun en fejring, men også en invitation til alle Coops medlemmer om at deltage, engagere sig og bidrage til fællesskaber i og omkring de butikker, medlemmerne ejer sammen.

Næsten halvdelen af alle Kvicklys, SuperBrugsens, Brugsens og Dagli’Brugsens butikker er med i Cooptober i år.

Se kalenderoversigten over alle arrangementer, fordelt på landets regioner og lokalområder her Cooptober.dk

Fakta:

  • Cooptober afholdes for første gang i år
  • Det er foreningen og moderselskabet Coop amba, som står bag
  • De frivillige i bestyrelserne inviterer sammen med butikken danskerne til workshops og arrangementer, der fejrer og styrker de lokale fællesskaber i og omkring Coops butikker
  • Mere end 200 lokale bestyrelser i butikker og brugsforeninger er tilmeldt, og der er lige så mange aktiviteter i Cooptober-kalenderen
  • Knap halvdelen af Kvicklys, SuperBrugsens, Brugsens og Dagli’Brugsens butikker er med i Cooptober