Ejendomschef Flemming Møller Hansen er udnævnt til ejendomsdirektør i Coop.

Flemming Møller Hansen er 43 år og har arbejdet i Coop i knap 24 år. Han begyndte sin karriere som uddeler i SuperBrugsen i 1998 og har siden haft stillinger som hhv. regionschef i fakta, projektchef og udviklingschef i Coop Ejendomme, indtil han i 2019 blev ejendomschef.

Udnævnelsen sker på baggrund af den række flotte resultater, som Flemming Møller Hansen har leveret, siden han tiltrådte som ejendomschef. I den tid har han stået i spidsen for at udvikle helt nye ejendomsprojekter og gennemføre Coops butiksporteføljestrategi og ejendomsstrategi om i højere grad at eje de ejendomme, hvorfra Coop driver sine butikker.

Resultaterne tæller bl.a. købet af et større tocifret antal butiksejendomme over hele landet, sammensætning af et nyt og udvidet byg- og projektudviklingsteam og opbygningen af en pipeline af ejendomsviklingsprojekter i milliardklassen, ikke mindst Coop Byen - en ny bæredygtig bydel for foreningsliv og fællesskab med plads til 4.500 indbyggere placeret ved Coops hovedsæde i Albertslund.

Som ejendomsdirektør vil Flemming Møller Hansen fortsat være ansvarlig for at gennemføre Coops omfattende Butiksporteføljestrategi, som omfatter et trecifret antal udvidelser, flytninger og nye butikker til Coops kæder samt værdioptimering af Coops Ejendomsportefølje.

Yderligere information:

Ejendomsdirektør Flemming Møller Hansen, 6038 1241

Investerings- & Finansieringsdirektør Anders Boll, 5159 4562