Danmarks hurtigst voksende butikskæde, Coop 365discount, åbner 11. juni en flagskibsbutik centralt ved Bryggen.

Butikken åbner i Njalsgade 13, hvor der hidtil har været en Fakta.

Kunderne kan se frem til en meget mere lys, overskuelig og moderne butik med nye køle- og frostanlæg, så udbuddet af kølige drikkevarer og nemme madløsninger er betydeligt større. Butikken i Njalsgade er også blevet opgraderet digitalt. Der er elektroniske hyldeforkanter, hvilket minimerer risikoen for prisfejl, der er Scan & Betal, der gør, at man kan gå uden om kassekøen og der er digitale skærme i butik og vinduer i stedet for traditionelle skilte i papir.

”Vi mener, at der et stort behov i området for en frisk butik med faste lave discountpriser og et større sortiment, specielt inden for frugt & grønt, økologi og friskbagt brød,” siger koncept- og udviklingsdirektør Janus Græsbøll Højgaard, Coop 365discount.

Coop 365discount har i løbet af de seneste godt halve år åbnet over 70 butikker over hele Danmark. Inden årets udgang er planen at åbne yderligere over 100 nye butikker i kæden.

”Vi åbner i øjeblikket fire nye butikker hver uge, og vi oplever timingen som perfekt for en ny kæde, der har laveste priser øverst på sin dagsorden,” siger kædedirektør Thomas Nielsen, Coop 365discount.

At kæden er billig trods et større udvalg, er netop blev bekræftet af tre uafhængige prisanalyser.  Dagbladet Politiken offentliggjorde i sidste måned en stor test af priserne hos 10 af de største aktører i Danmark blandt kæder og online, der viste at Coop 365discount er billigst af alle. Forbrugerrådet Tænk offentliggjorde – også i maj – en undersøgelse af økologipriser. Den viser også, at Coop 365discount er billigst. Og for ca. tre måneder siden vandt Coop 365discount også dagbladet BT´s store pris-test. Så kæden har vundet tre uafhængige pris-test på stribe.

Butikken ledes af partner og butikschef Carina Kjeldsen.

Åbningen på lørdag 11. juni kl. 11. markeres med masser af åbningstilbud.

Yderligere information: Koncept- og udviklingsdirektør Janus Græsbøll Højgaard, 3112 1331 7 butikschef, partner Carina Kjeldsen, 5338 1050