Fredag den 22. oktober  kl. 8.00 slår SuperBrugsens nye flagskib i Nyborg dørene op for første gang. Her bliver kunder inviteret til åbningsfest i en moderne butik med 1500 m2 salgsareal, hvor det både skal være indbydende og enkelt at handle ind til hverdagen.

”Vi vil tage godt imod vores kunder med et moderne madunivers, hvor både bredt udvalg af inspirerende, friske madvarer og god service er i fokus. Vores kunder kommer til at opleve hele SuperBrugsens DNA i butikken, og vi har alle de nyeste koncepter. Samtidig kan du blandt andet også købe tøj og tilbehør til boligen hos os,” fortæller butikkens uddeler Morten Moesgaard.

Den nybyggede butik byder både på MadCooperativet med nemme, lækre måltidsløsninger, BrødCooperativet med betjent bagerdisk, Coops nye frugt & grønt-koncept og en stor vinafdeling. Kunderne kan også finde udstyr til bolig og køkken samt et udvalg af legetøj, hobbyartikler og tøj til både voksne og børn. Blandt andet byder butikken på Friends børnetøjs-universet. Parkeringsmulighederne ved butikken er også gode.

”Butikken er den tredje SuperBrugsen, vi åbner indenfor få måneder. Og vi har glædet os til at kunne invitere indenfor til en topmoderne indkøbsoplevelse i Nyborg med et bredt sortiment, som dækker kunder og medlemmers hverdagsbehov. Med butikken ønsker vi også at bidrage positivt til lokalområdet sammen med medlemmer og bestyrelse,” siger kædedirektør i SuperBrugsen Jesper Gottschalck Bjerring.

Den nye SuperBrugs afløser byens tidligere Kvickly-varehus, Kvickly Nyborg, der lukkede i sensommeren. Og butikken byder både på mange nye og kendte ansigter fra det tidligere Kvickly-varehus. I spidsen for den nye butik er uddeler Morten Moesgaard, der tidligere var varehuschef i Kvickly Nyborg.

”Vi har sat et godt hold i butikken, og vi ved, at de vil være med til at give vores kunder i Nyborg ekstra gode indkøbsoplevelser, ” siger Jesper Gottschalck Bjerring.