Coop 365discount runder fredag d. 25. november butik nummer 300, når man åbner i Løkken, Rødovre, Frederiksberg C og Horsens. Yderligere 26 butikker er på vej i løbet af den kommende måned, så kæden ved udgangen af året består af 328 butikker.

Mens Løkken, Rødovre og Frederiksberg er konverteringer af eksisterende Fakta-butikker, er der tale om en helt ny butik i Horsens.

”Jeg fylder år i denne måned og den bedste fødselsdagsgave, jeg kunne ønske mig, er glade kunder og kollegaer, tårnhøj vækst og Danmarks hurtigste og mest succesfulde udrulning nu med 300 butikker,” siger kædedirektør Thomas Nielsen, Coop 365discount.

365discount har fået en forrygende start.  I 2022 har der været hele 5 store, uafhængige pristjek blandt danske supermarkedskæder. 365discount har, med sine kun 11 måneder på bagen været med helt i top hver gang​: 3 gange som den billigste, de 2 andre gange blandt de tre billigste.  Kunderne har kvitteret ved at øge deres indkøb, så kæden har set ind i større 2-cifret vækst.

365discount fokuserer på at give kunderne:

  • Nogle af markedets laveste priser på både sortiment- og kampagnevarer
  • Nemmere indkøb med kundevenlig indretning samt Scan & betal
  • 700 flere forskellige varer at vælge i mellem, hvor særligt økologi, dyrevelfærd og ”fri for”- varer fylder mere.
  • Butiksledere med større ejerskab
  • Mindre energi-forbrugende butikker, med effektiv LED-belysning, automatiseret styring og energieffektive køle- og varmesystemer mv.

Det langsigtede mål er, at 365discount skal fordoble Coops omsætning på discountmarkedet, som netop har passeret 50 procent af det samlede danske dagligvaremarked.