Fredag den 22. september kl. 08.00 åbner de tre første Brugsen-butikker med nyt koncept i København og Nordsjælland. De tre butikker er de første i rækken af 11 Irma-butikker, der genåbner som Brugsen

De tre første butikker, der er bygget om og står klar til at invitere kunderne indenfor i det nye Brugsen-koncept den 22. september, er:

  • Brugsen Brobergsgade 7 på Christianshavn
  • Brugsen Jægersborg Allé nr. 21 i Charlottenlund
  • Brugsen Peter Bangs Vej 61 på Frederiksberg.

Det nye Brugsen-koncept tager udgangspunkt i Brugsens arv - dagligvarebutikker med nærvær, fællesskab og lokal tilpasning. Det betyder, at de lokale uddelere får stor frihed til lokalt købmandskab, og til at tilvælge de varer som de lokale kunder ønsker at købe.

”Vi vil være et alternativ til de store strømlinede discountkæder, og i vores kæde med Danmarks mest lokalt tilpassede butikker, ved vi, hvor afgørende det er at have det rette personale i butikken, der kender de lokales ønsker og behov. Derfor er det glædeligt at 10 ud af 11 butikschefer plus personale fortsætter i butikkerne”, siger kædedirektør i Brugsen, Torben B. Andersen.

Med udrulningen af de nye Brugsen-butikker får kunderne i København og Nordsjælland, i en og samme butik, nu adgang til det bedste fra Coops sortiment med f.eks. et stort udvalg af varer fra Änglamark og selvfølgelig en masse velkendte Irma-varer. Dertil vil kunderne finde masser af økologi, friskbagt brød fra BrødCooperativet og frisk frugt & grønt, hvor danske varer i sæson prioriteres.

I Brugsen glæder man sig til at slå dørene op for kunderne i de nye butikker:

”Vi har stor respekt for Irma-brandet, og der har fra start været stort fokus på at sikre en god overgang for både de nye kollegaer i Brugsen og ikke mindst alle kunderne, som vi glæder os utroligt meget til byde velkommen i Brugsen” siger Torben B. Andersen.

De næste butikker, der åbner er:

  • 29. september: Sorgenfri Torv 14 Virum, Strandvejen 213 Hellerup, Vedbæk Strandvej 393
  • 6. oktober: Gl. Kongevej 117 Frederiksberg, Ryesgade 60 København, Østerbrogade 52
  • 12. oktober: Øster Farimagsgade 28A København, Vesterbrogade 46 København.

Når alle butikker er konverteret, holder Brugsen den 12. oktober en fælles åbningsfest med ekstra gode tilbud til kunderne.

På sigt er planen, at kæden kommer til at bestå af mere end 300 butikker, hvor alle facadeskilte på Dagli’Brugsen skiftes til Brugsen.