Frisk frugt og grønt fra Hasselager Ferskvarecenter ved Aarhus, bliver i dag doneret til ukrainske flygtninge og andre udsatte i Jylland. Det drejer sig om 80 paller med alle slags forskellige frugter og grøntsager.

Det sker i et samarbejde med foreningen Stop Spild Lokalt og FødevareBanken, der i forvejen er samarbejdspartnere med Coop i kampen mod madspild.

”Vi er glade for at kunne hjælpe og taknemmelige for, at Stop Spild Lokalt og FødevareBanken har reageret meget hurtigt, så varerne kommer ud til nogle, der har brug for dem, mens varerne stadig er helt friske,” siger ansvarlighedsdirektør i Coop, Signe D. Frese.

Stop Spild Lokalt og FødevareBanken henter og fordeler de første varer i dag.

”Vi er rigtig glade for vores samarbejde med Coop, som gør det muligt at hjælpe så mange mennesker i nød, særligt i disse tider,” siger direktør Rasmus Eriksen, fra Stop Spild Lokalt.

“Frugt og grønt er en kæmpe gave for vores over 130 modtagere i Midtjylland, at vi denne uge har bilerne fuld af varer fra Coop. Det er vigtigt, vi alle er med til at gøre, hvad vi kan for dem, der har brug for hjælp - herunder de ukrainere, der kommer til Danmark,” siger direktør for FødevareBanken Lea Gry von Cotta-Schønberg.

Yderligere information:

Ansvarlighedsdirektør i Coop, Signe D. Frese, 3091 9246