Da Irma i går samlede alle butikschefer, souschefer og slagtermestre på servicekontoret, var der kåringer i luften, da aftenen stod i prisuddelingernes tegn. Årets butik, de bedst performende ledere og afdelinger i 2022 skulle hyldes.

Den årlige prisuddeling er efterhånden en fast tradition i Irma og på Servicekontoret har kædedirektør Jan Larsen set frem til en dag som denne med stor begejstring: ”Irma er et servicekoncept, hvis fundament hviler på alle vores fantastiske medarbejdere, som hver dag gør Irma til den butik, vi kender. Derfor skal vi også hylde de foregangskvinder og -mænd, som inspirerer medarbejdere og kollegaer og leder vores butikker i en verden, som er foranderlig og hvor vi hele tiden skal være opmærksom på kundernes ønsker og samfundstendenser”.

Prisen som Årets Butik 2022 blev Irma på Østerport Station, som ledes af Michelle Normind. Butikken har på trods af år med gennemgribende ombygning, med en fokuseret indsats, sikret væsentlig vækst i omsætningen og et resultat over budget. Samtidig har butikschefen med dedikeret og synlig ledelse lykkedes med at skabe en arbejdsplads med høj arbejdsglæde blandt medarbejderne.

Årets Butikschef 2022 skulle findes i Irma på Nørreport St. & Frederiksborggade, da Daniel Ingvartsen løb med den kåring. Daniel har vist, at han har stærke og tydelige lederegenskaber. Han har et målrettet øje for optimering, så vel som udviklingen af både butikken og hans medarbejdere. Derudover har han skabt solide økonomiske resultater for begge butikker i en vanskelig tid.

Årets Souschef 2022 blev Allan Miller Petersen fra Irma i Rødovre. Allan har et helt særligt engagement og drive. Han er proaktiv, tester nye koncepter og er derudover enormt dedikeret og dygtig til at opbygge og drive købmandskab på butikkens sociale medier. Alt sammen initiativer og egenskaber som skaber kundestrøm og omsætning.

Årets talent skulle findes hos Irma på Godthåbsvej, hvor butikschef Mia Hassing Jensen vandt. Hun har på kun få måneder vist at hun er et lysende ledertalent. Hun har en tydelig og motiverende ledelsesstil med et øje på udvikling på alle niveauer af medarbejdere. Derudover arbejder hun målrettet med at skabe inspirerende butiksoplevelse for kunderne.

Årets servicebutik blev Irma på Brobergsgade, der på imponerende vis scorer allerhøjest på kundetilfredsheden og med en stigning på hele 17 % i forhold til sidste år.

Herudover blev Årets Frugt & Grønt afdeling kåret, hvor Irma Nørreports frugt & grønt-afdeling, under styring af Tobias Rasmussen vandt. Årets Slagter/delikatesseafdeling blev Irma Smedetoften under ledelse af Vicki Stendal.

Sidste kåring var årets elev, hvor elev i Irma på Ndr. Fasanvej Isabella Sløk Stiler udmærkede sig og løb med aftenens pris. Isabella har på baggrund af den ekstraordinære indsats allerede fået tilbudt muligheden for at blive souschefaspirant i Irma.

Yderligere information: Kædedirektør Jan Larsen 5219 7683/ HR-chef Maria Hamm 2686 2757