Lobyco – der er Coop Danmarks softwareselskab – har indgået aftale med den rumænske dagligvaregigant Profi, der driver omkring 1600 supermarkeder i Rumænien.

Aftalen med Lobyco omhandler køb af software løsninger, der gør det nemmere og sjovere for kunderne at planlægge og købe deres dagligvarer.

Denne software er den samme, som ligger bag Coop appen, der er den største og mest populære app i dansk dagligvarehandel. Med denne på telefonen kan danskerne dagligt få personlige tilbud, undgå kassekøen og betale med Scan & Betal samt mange andre ting.

I første version af Profis app, der officielt lanceres i dag, er bl.a. indarbejdet en digital loyalitetsplatform, spil, unikke apptilbud samt digitale tilbudsaviser. Hensigten er, at appen skal udbygges med en række flere services, der vil øge værdien for kunden og fremme loyaliteten. Ligesom i Danmark forventes appen at bringe Profi helt frem i front af den Europæiske dagligvarehandel.

”I Lobyco er vi stolte over at samarbejde med en af Europas hurtigst voksende detailhandlere på et så vigtigt grundlagt som loyalitetssoftware. Samtidig er aftalen en meget stor anerkendelse af det arbejde, vores kolleger i Albertslund, Bukarest og Lviv har stået for. Vi mærker en stigende efterspørgsel og vi forventer flere spændende samarbejder i nær fremtid,” siger adm. direktør for Lobyco, Jan Madsen.

I Profi er ledelsen, anført af CEO Pawel Musial, yderst tilfreds med aftalen:

”Our ambition to create a strong digital ecosystem now becomes a reality. With the new Profi mobile app at its center, our platform will offer great benefits to Romanian consumers as well as our stores. Joined by our experienced partner Lobyco, we are confident to take the digital lead in Romanian grocery retail going forward”, udtaler Musial.

Lobyco, der blev stiftet i 2020, beskæftiger i starten af 2022 ca. 170 medarbejdere.

 

Yderligere information:  Adm. direktør Jan Madsen, Lobyco, Tlf. 5159 3838  www.lobyco.com