I alt 2.290.000 kr. har kunderne i Irma støttet Mødrehjælpen med i 2021. Det er en stigning på 11 procent i forhold til året før. Dermed er støtten mere end fordoblet over de seneste tre år.

Det betyder, at 688 familier, der lever under økonomisk vanskelige forhold, har fået julehjælp i kraft af donationer fra Irmas kunder. Dertil kommer ca. 1300 familier der har fået rådgivning.

Irma har gennem en årrække samarbejdet med Mødrehjælpen, hvor kæden har gennemført forskellige aktiviteter til fordel for organisationens vigtige arbejde for udsatte familier. De største indtægtskilder er pantautomaterne, hvor kunderne kan vælge at donere deres pant til Mødrehjælpen, og ikke mindst kunstplakater skabt specielt til formålet af en række af tidens førende kunstnere: Idaholm, Kunstsalonen, Martin Jørgensen , Line Jensen, HuskMitNavn og Mormor. De har alle gerne ville støtte mennesker, hvor livet har taget en drejning og givet særlige udfordringer.

”Irmas kunder vil gerne hjælpe medborgere, der har det svært. Vi er derfor glade for samarbejdet med Mødrehjælpen, som sikrer, at pengene kommer flest muligt til gode og gør en vigtig forskel for familier i vores kerneområde i København, der har fået det svært,” siger marketingchef Lise Hørdam, Irma.

I Mødrehjælpen siger direktør Ninna Thomsen om samarbejdet med Irma:

”Vores flerårige partnerskab med Irma bringer glæde på flere fronter: Når man panter i Irma, når man køber en kunstplakat eller en mandel til sin ris a la mande, er man med til at give støtte og rådgivning til familier, der er i krise. De er ramt af skilsmisse, sygdom og vold og har ikke andre steder at gå hen. Vi er stolte over, at Irma har valgt Mødrehjælpen som partner, og hjælpen kommer mange børn og forældre til gavn, når livet rammer”.

Samarbejdet mellem Mødrehjælpen og Irma fortsætter i 2022.