Indsamlingsvilkår

Følgende vilkår gælder for bidrag til Coop Folkeskove A/S som indbetales via hjemmesiden info.coop.dk/ansvarlighed/klima/coop-folkeskove/bidrag-til-coop-folkeskove/.

Indsamler
Coop Folkeskove A/S
CVR.nr. 41488972
Roskildevej 65
2620 Albertslund

Indsamlingsgodkendelse
Indsamlingen er godkendt af Indsamlingsnævnet.

Formål
Indsamlingen har til formål at opkøbe jord i Danmark, skabe fredskov eller natur på områderne og drive dem som offentlig tilgængelige arealer.

Du kan læse mere om, hvordan Coop Folkeskove anvender de indsamlede midler her info.coop.dk/ansvarlighed/klima/coop-folkeskove/.

Betaling
Du kan anvende følgende betalingsmidler ved bidrag via vores hjemmeside: Dankort, Visa/Dankort, MasterCard og VISA Electron.
Ved betaling med internationale betalingskort - som fx Visa og MasterCard - vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen. Der reserveres ikke et beløb ved betaling med Dankort.

Kvittering
Når du har bidraget til indsamlingen, fremsender vi en kvittering til den mailadresse, som du har oplyst i forbindelse med dit bidrag.

Skovbevis
I vores kvitteringsmail vedlægges det Skovbevis, som du har valgt i forbindelse med dit bidrag.
Vi gør opmærksom på, at Skovbeviset og det ydede bidrag ikke giver dig nogen juridiske eller økonomiske rettigheder til eller beføjelser over Coop Folkeskove eller aktiver erhvervet og ejet af Coop Folkeskove.

Skattefradrag
Hvis du oplyser dit CPR-nr. til Coop Folkeskove med henblik på skattefradrag efter gældende regler, vil Coop Folkeskove sørge for indberetning til SKAT.

Kontaktoplysninger
Mail: Coopfolkeskov@coop.dk
Telefon: +45 4386 33 86