Coops privatlivspolitik for medarbejdere


I Coops privatlivspolitik for medarbejdere kan du læse om, hvordan Coop behandler dine personoplysninger.

Dataansvarlig

Coop indsamler og behandler i løbet af dit ansættelsesforhold personoplysninger om dig til brug for administrative og ledelsesmæssige formål og for at kunne opfylde vores kontraktlige og juridiske forpligtelser som arbejdsgiver. Med denne information vil vi informere dig om, hvilke oplysninger vi indsamler om dig, og hvad vi bruger dem til. Vi informerer dig også om retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger, og om de rettigheder du har.

Oplysningerne i denne privatlivspolitik gælder for ansatte i Coop amba, Coop Danmark A/S, 365discount A/S og ansatte i de selvstændige brugsforeninger. Hvilket Coop selskab/brugsforening, der er arbejdsgiver i dit ansættelsesforhold og dermed dataansvarlig, fremgår af din ansættelseskontrakt.

Fokus på beskyttelse af persondata

Coop tager beskyttelsen af dine persondata alvorligt. Det er en tillidssag at behandle persondata som arbejdsgiver, og Coop tror på, at denne privatlivspolitik vil skabe tillid til, at Coop behandler dine persondata ansvarligt.

Gældende privatlivspolitik

Coops til enhver tid gældende privatlivspolitik for medarbejdere vil altid være tilgængelig på coop.dk/privatliv-medarbejder.

Senest revideret: december 2022.